Przysmaki

Filet z piersi indyka

Filet z piersi indyka

Smaczny i zdrowy filet z indyka urozmaici codzienne posiłki. Doskonały do kanapek i sałatek.

Szynka z piersi indyczej

Szynka z piersi indyczej

Szynka z piersi indyczej wędzona na jasnozłoty kolor, krucha i soczysta z naturalną skórką. Produkt niskokaloryczny (zawartość tłuszczu poniżej 2%) z wysoką zawartością polecanego w naszej diecie białka. Idealna dla całej rodziny, do kanapek, świetnie prezentująca się na półmisku z wędlinami.

Szynka konserwowa z piersi indyczej

Szynka konserwowa z piersi indyczej

Szynka chętnie wybierana przez konsumentów ze względu na soczystość i charakterystyczny smak z wyraźną konserwową nutą. Wytwarzana z wysokiej jakości mięsa z piersi indyczej, delikatna i dietetyczna, idealna do kanapek.

Pierś gotowana z kurczaka

Pierś gotowana z kurczaka

Wysokiej jakości wędlina z piersi kurczaka. Delikatna w smaku oraz niskokaloryczna. Idealna zarówno na kanapkę jak i jako samodzielna przekąska.

Pierś pieczona z indyka

Pierś pieczona z indyka

Pierś pieczona z indyka to delikatna, smaczna i zdrowa wędlina. Tradycyjnie pieczona, o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Powierzchnia produktu przypieczona na kolor jasno brązowy. Produkt o jasnym przekroju, kruchy, soczysty, o niskiej zawartości tłuszczu. Wyśmienity na śniadania, kolację oraz przekąskę.

Polędwica z warzywami

Polędwica z warzywami

Delikatna wędlina z mięsa drobiowego z dodatkiem warzyw, które nadają produktowi doskonały smak.

Pieczeń drobiowa

Pieczeń drobiowa

Smakowita mięsna pieczeń, wytworzona z wysokiej jakości mięsa drobiowego z dodatkiem aromatycznych przypraw, które nadają jej niepowtarzalny smak i aromat.

Pasztet drobiowy

Pasztet drobiowy

Tradycyjny pieczony pasztet na bazie mięsa drobiowego ma wyraźny smak i aromat. Konsystencja umożliwia smarowanie i krojenie, dzięki czemu świetnie nadaje się na kanapki jaki i samodzielną przystawkę.

Pasztet z gęsią zapiekany

Pasztet z gęsią zapiekany

Inspirowany kuchnią staropolską. Jego wyjątkowy smak wynika z wysokiej jakości składników połączonych w doskonałych proporcjach a całość dopałnia charakterystyczna chrupiąca skórka. Doskonale komponuje się z konfiturami z żurawiny lub borówki, a także z powidłami śliwkowymi.

Pasztet francuski

Pasztet francuski

Charakteryzuje się kremową konsystencją i pikantnym smakiem dopełnionym posypką z zielonego pieprzu. Miłośnicy francuskich pâté odnajdą w tym produkcie także delikatny smak wątróbki z kurcząt.

Mortadela drobiowa

Mortadela drobiowa

Mortadela drobiowa to bardzo popularna wędlina, która dobrze smakuje zarówno na kanapkach, jak i z patelni.

Carpaccio z indyka

Carpaccio z indyka

Czyli wędzona na zimno polędwiczka indycza. Pokrojona w cienkie plastry stanowi wykwintną przekąskę na przyjęcie lub uroczystą kolację. Szlachetne mięso indycze poddane zostało naturalnemu procesowi wędzenia, dzięki czemu zyskało niepowtarzalną barwę i smak, który zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy.

Kabanos z indyka

Kabanos z indyka

Kabanosy z indyka to rewelacyjna szybka przekąska. Kabanosy nie wymagają dodatkowego przygotowania, są wartościowe odżywczo i można je spożywać bez wyrzutów sumienia związanych z „pustymi kaloriami”,
stanowią idealną białkową alternatywę dla słonych i słodkich węglowodanowych przekąsek,
można zabrać je w podróż lub do pracy, nawet przy wysokich temperaturach, gdyż nie tracą swoich szczególnych wartości smakowych i odżywczych poza ladą chłodniczą.
Kabanos postrzegany jest jako produkt męski, ale ze względu na rodzaj użytego do produkcji mięsa (zdrowe, chude, szlachetne mięso) idealnie wpisuje się w potrzeby całej rodziny.
Mało charakterystyczny dla wyrobów drobiowych ciemny kolor wiąże się z wykorzystaniem do jego produkcji mięsa z udźca indyka, czyli tzw. ciemnego mięsa indyczego.

Kabanos z kurczaka

Kabanos z kurczaka

Kabanosy z kurczaka to produkt delikatniejszy i mniej tłusty niż klasyczne kabanosy wieprzowe. Kabanos ten jest doskonały dla całej rodziny, dla osób dbających o zdrowie i sylwetkę, ale przede wszystkim dla dzieci. Świetnie się sprawdza jako przekąska na spotkaniach z przyjaciółmi i rodziną.

Kiełbasa z piersią kurczaka

Kiełbasa z piersią kurczaka

Delikatna kiełbasa o apetycznej jasno złotej barwie i niepowtarzalnym aromacie. Doskonała zarówno na zimno, gorąco, jak i na grilla. Idealna dla osób ceniących sobie delikatność wyrobu.

Kiełbasa wędzona z kurczaka

Kiełbasa wędzona z kurczaka

Delikatny smak kiełbasy podwawelskiej, uzyskany dzięki wykorzystaniu tradycyjnych receptur, powoduje, iż powinna smakować nawet najbardziej wymagającym klientom.

Kiełbasa myśliwska z indyka

Kiełbasa myśliwska z indyka

Klasyczna, podsuszana kiełbasa myśliwska wykonana z wysokiej jakości mięsa z udźca indyczego.

Krakowska sucha z indyka

Krakowska sucha z indyka

Kiełbasa krakowska sucha produkowana z ciemnego mięsa indyczego. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz tradycyjnym smakiem. Idealna zarówno jako przystawka na wytwornym przyjęciu, jak i jako przekąska na wakacyjnym pikniku.

Parówki drobiowe

Parówki drobiowe

Wyśmienite parówki drobiowe to błyskawiczny sposób na smaczną przekąskę oraz jako składnik wszelkiego rodzaju sałatek. Smakują doskonale na zimno, jak i po podgrzaniu.

Nuggetsy z kurczaka

Nuggetsy z kurczaka

Smakowite i chrupiące kawałki z piersi kurczaka w złocistej panierce. Idealne do przygotowania szybkiego i pożywnego posiłku dla najbliższych. Doskonale sprawdzają się również jako ciepła przekąska na przyjęciach.

Pulpeciki z indyka

Pulpeciki z indyka

Pulpeciki z indyka to zdrowy i smaczny składnik domowego obiadu. Wykonane z najwyższej jakości mięsa indyczego dają pewność spożycia zdrowego posiłku, bez zbędnych kalorii.